Klinken tikka masala, tandoori, naan, chapati, dahl,… je vreemd in de oren? Met deze workshop lichten we een tipje van de sluier op.

Curry & co

De Indische keuken is een geweldige inspiratiebron, want dankzij al die zachte specerijenmengsels geven je gerechten een subtiele meerwaarde, en dat moet niet noodzakelijk pikant. De Indiase keuken bestaat uit meer dan alleen maar curry. Zo verwerk je heerlijke aroma’s in verschillende Indische streekspecialiteiten. Dit alles op smaak gebracht met overheerlijke, aromatische kruiden en specerijen. Om van te watertanden!

Aan tafel!

Afhankelijk van de bereidingstijd maken we een 6-tal vegetarische gerechten. Staan mogelijk op het menu: knapperige samosa, linzenballetjes met gember, kruidige groentekerrie en heerlijke biryani. We serveren ze met tomatenchutney en sluiten af met een origineel dessert. Zoveel lekkere dingen om te maken. Smakelijk!

Praktisch

17u15: Afspraak in de Vegetarische kookstudio in Gent.

17u30 -19u30: na verwelkoming, algemene uitleg en informatie over de gerechten en producten, gaan we samen aan de slag. 

tot 21u30: we proeven van de heerlijke gerechten, daarna evalueren we onze kookkunsten terwijl we samen afwassen en opruimen. 

 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 9 / max. 9
Inbegrepen
  • kookworkshop
  • ingrediënten
  • recepten
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • vervoer (h/t)
  • drankjes (ter plaatse te betalen)
Activiteitsgraad
Praktisch

Je neemt best een schort mee en eventueel een extra potje om eventuele overschotjes mee naar huis te nemen.


Onze voorwaarden