KrisKras doet extra gift aan Protos na aardbeving Ecuador

KrisKras doet extra gift aan Protos na aardbeving Ecuador

Naar aanleiding van de recente aardbeving besliste KrisKras om extra ondersteuning te bieden onder de vorm van een extra bijdrage.

Op 16 april vond er een erg zware aardbeving plaats in Ecuador. Ook meer recent vonden er nog aardschokken plaats. Protos, de ngo voor ontwikkelingssamenwerking die zich inzet voor een beter waterbeheer in landen in ontwikkeling is daar ook werkzaam. In samenwerking met lokale ngo's, boeren- of gebruikersorganisaties, plaatselijke overheden en regionale staatsdiensten zet zij verschillende waterprojecten op. Een herstelproject voor het drinkwatersysteem in het zwaar getroffen El Salto werd ondertussen door hen op gang getrokken.

KrisKras werkt op een structurele manier samen met Protos. Elke deelnemer betaalt bij inschrijving €5 extra voor Protos, KrisKras verdubbelt dit bedrag jaarlijks en stort dit door aan hen.

Naar aanleiding van de recente aardbeving besliste KrisKras om extra ondersteuning te bieden onder de vorm van een extra bijdrage. Een vierde van het gemiddeld bedrag dat we jaarlijks uitgeven aan Co2-compensatie van onze minibus-en vliegreizen, 2350 euro, werd overgemaakt aan Protos.

Ook steunen? Of meer weten?

http://www.protos.ngo/nl/nieuws/herstelproject-el-salto