Winnaar fotowedstrijd zomer 2016

Winnaar fotowedstrijd zomer 2016

Deze zomer riepen we op om jullie tofste, mooiste en zotste foto's te taggen met #kriskras. Eén gelukkige wint €200 KrisKras reistegoed...misschien jij wel?

Wat hebben we de voorbije zomer genoten van jullie foto's.

Prachtige beelden van bergen, van zee, van plantages zover het oog reikt. Foto's van locals en van groepen tijdens het eten, een zot moment, turend naar een zoveelste prachtige zonsondergang. Onze KrisKrassers, temidden van de woestijn, in de jungle, of relaxend aan het strand. Er zat echt vanalles tussen!

We groepeerden de getagde foto's op onze site, en genoten elke dag van het groeiende aantal. Het mag gezegd: veel deelnemers hebben een uitstekend oog voor fotografie!

Maar er kan maar één de winnaar zijn. We kozen voor de foto die voor ons het best de KrisKras-spirit weergeeft. En dat was...

deze foto! Getrokken door Marijs Van Vlasselaer op 5414 meter hoogte, tijdens de trekking in Ladakh (Noord-India). Het groepsgevoel en geluk bij het bereiken van een top spat ervan af.

Proficiat Marijs, je wint €200 reistegoed voor je volgende KrisKras-reis!

We willen iedereen graag bedanken voor de leuke inkijkjes in jullie reis via Instagram en Facebook. Volgende keer ben jij misschien de gelukkige?