Kom je soms ook op plaatsen waarvan je denkt: “Amaai, zo’n leuke plaats dicht bij huis!” Een mooie streek, dorp of stad? In België liggen veel plaatsen die wachten om ontdekt te worden.

Onbekend

Op dit weekend ontdekken we zo’n plaats. Het kan een stad, dorp, een streek en/of een natuurgebied zijn. We verklappen het niet op voorhand. De plaats ligt in België of net over de grens, indien de plaats niet met het openbaar vervoer te bereiken is wordt er een carpool voorzien.

Het programma

De activiteiten die we doen kunnen zowel actief als passief zijn. Cultuur, natuur of beide.  Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. Je hebt het al door. Eigenlijk weet je op voorhand zo goed als niets :-)

Voor jou?

Ben je nieuwsgierig van aard? Hou je van afwisselende activiteiten? Klaar om op ontdekkingstocht te gaan ? Dan is dit weekend gewoon voor jou!

Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle maaltijden
  • KrisKras-begeleiding
  • alle activiteiten
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • persoonlijke uitgaven
Activiteitsgraad

Kan actief of niet actief zijn. Wees op beide voorbereid.

Belangrijk
  • De foto's bij deze pagina zijn ter illustratie en helemaal géén hint naar de juiste plaats!
Praktisch

Indien je woont binnen een straal van 15 km van de plek waar het weekend doorgaat, dan krijg je de mogelijkheid om gratis te annuleren.

Het weekend start vrijdagavond rond 19u30 en eindigt zondagnamiddag rond 17 uur.


Onze voorwaarden