De naam zegt het zelf: vandaag krijgen we een vegetarische workshop Japans koken!

De vegetarische keuken kwam Vlaanderen binnen langs het deurtje van de macrobiotiek, een oud-Japanse voedingsleer. Dankzij dat feit zijn onze biowinkels rijkelijk gevuld met producten die van oorsprong Japans zijn. 

We vinden er alles om lekkere sushi of tempura te maken, en om een miso soep of originele noedelbereidingen te maken. 

Laten we dan ook maar eens kijken hoe een Japanner te werk gaat met tofu!
We gaan zelf aan de slag en koken typisch Japans. Daarna schuiven we samen aan tafel om te genieten van al dat lekkers!

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 8 / max. 11
Inbegrepen
  • begeleide kookworkshop (eten inbegrepen)
  • KrisKrasbegeleiding
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • drankjes (ter plaatse te betalen)
Activiteitsgraad
Praktisch
  • 17u15: Afspraak in de Vegetarische kookstudio in Gent.
  • 17u30 -19u30: na verwelkoming, algemene uitleg en informatie over de gerechten en producten, gaan we samen aan de slag. 
  • tot 21u30: we proeven van de heerlijke gerechten, daarna evalueren we onze kookkunsten terwijl we samen afwassen en opruimen. 

Onze voorwaarden