Deze kookworkshop staat echt in het teken van samen tafelen. En deze keer TEX-MEX: Mexicaanse gerechten met een Texaanse twist. Aan tafel!

De Tex-Mex keuken, met haar chilibonen, avocado, mais en zoete aardappel is zo avontuurlijk! Als we daar dan nog eens speelse, plantaardige variaties op maken is het helemaal feest.

We slaan aan het kokerellen en maken chili sin carne, met een korstje van tortillachips. We vullen quesadilla’s met broccolicrème, empanades met zoete aardappel en taco’s met bonen en avocado. Mmm!

En dan is er nog een hoogst originele ceviche van koningsoesterzwam, en een bijzondere guacamole om vingers en duimen van af te likken. Veel inspiratie dus om thuis aan de slag te gaan!

Praktisch

17u15: Afspraak in de Vegetarische Kookstudio in Gent

17u30-19u30: na verwelkoming, algemene uitleg en informatie over de gerechten en ingrediënten, gaan we samen aan de slag.

tot 21u30: we smullen van wat we samen gekookt hebben. Daarna evalueren we onze kookkunsten terwijl we samen afwassen en opruimen. 

Extra? 

Heb je de smaak te pakken? Check onze Mexicoreizen in juli 2022! 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 7 / max. 9
Inbegrepen
  • kookworkshop (incl. eten)
  • ingrediënten
  • recepten
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • vervoer heen en terug
  • drankjes (ter plaatse te betalen)
Reisbudget
€ 5
Activiteitsgraad
Praktisch

Je neemt best een schort mee en eventueel een extra potje om eventuele overschotjes mee naar huis te nemen.


Onze voorwaarden