Deze kookworkshop staat echt in het teken van samen tafelen. Dit keer laten we ons inspireren door de kleurrijke ingrediënten en verrassende pittige en zuiderse smaken van MEXICO! Het land van de sombrero, de mariachi en de tequila, maar vooral ook een heerlijke keuken.

Aan tafel!

De Tex-Mex keuken, met haar chilibonen, avocado, mais en zoete aardappel is zo avontuurlijk! Als we daar dan nog eens speelse, plantaardige variaties op maken is het helemaal feest! De ‘chili sin carne’ krijgt een korstje van tortillachips. De ‘quesadilla’ worden gevuld met broccolicrème, de ‘empanades’ met zoete aardappel en de ‘taco’s’ met bonen en avocado. En dan is er nog een hoogst originele ‘ceviche’ van koningsoesterzwam, en een bijzondere guacamole om vingers en duimen van af te likken. Veel inspiratie dus om thuis aan de slag te gaan!

 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 9 / max. 9
Inbegrepen
  • kookworkshop
  • ingrediënten
  • recepten
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • vervoer (h/t)
  • drankjes (ter plaatse te betalen)
Reisbudget
€ 7
Activiteitsgraad
Praktisch

Je neemt best een schort mee en eventueel een extra potje om eventuele overschotjes mee naar huis te nemen.

Je drankjes betaal je ter plaatse. 

 

17u15: Afspraak in de Vegetarische kookstudio in Gent

17u30 -19u30: na verwelkoming, algemene uitleg en informatie over de gerechten en producten, gaan we samen aan de slag. 

tot 21u30: we proeven van de heerlijke gerechten, daarna evalueren we onze kookkunsten terwijl we samen afwassen en opruimen. 


Onze voorwaarden