Wat denk je van een dag puur amusement, spelvibes, teamspirit, een leuke groep leren kennen en op het einde van de dag het feestbeest in je los te laten?

Ben jij ook gek van de serie La Casa de Papel? Dan is dit stadsspel perfect voor jou!

“El Profesor” heeft voor jullie pittige raadsels en puzzels verstopt in onze prachtige stad Gent. Weten jullie als eerste de Spaanse Koninklijke Munt te beroven en miljoenen euro’s te bemachtigen? 

’s Avonds dansen we de nacht in op de deunen van Bella ciao… Bella ciao… Bella ciao ciao ciao!!

We starten rond 14u. in hartje Gent. Daar nemen we het tegen elkaar op, verkleed als de acteurs in Casa de Papel. Een uitermate spannend stadsspel in teamverband.  Dé ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Reken op twee uur raadsels, foto-opdrachten, puzzels en hersenspinsels. Kortom volop spelplezier en amusement verzekerd. 

’s Avonds genieten we van een heerlijke maaltijd in een typisch Gents restaurant. 

Van zodra de deuren opengaan, zakken we af naar de Minus One. Daar staan vanavond muziek, feest en dans centraal! Lekkere cocktails, heerlijke deuntjes en de zotste dansmoves van de avond zorgen voor een onvergetelijke nacht. 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 11
Inbegrepen
  • stadsspel met action pack en begeleiding
  • toegang KrisKras-fuif
  • 1 cocktail (al dan niet alcoholvrij – naar keuze)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • alle transport ter plaatse
  • drank en avondmaal
Reisbudget
€ 30
Activiteitsgraad

stadswandeling 

afhankelijk van de dansbenen zal dit licht tot zeer actief zijn 😉

Praktisch

Aangezien het gaat om een outdoor activiteit, dient rekening te worden gehouden met de weersomstandigheden. Het is daarom aan te raden om desgevallend aangepaste (regen)kledij te voorzien.
In het kader van de activiteit dienen de deelnemers al wandelend op zoek te gaan naar de verschillende opdrachten. Het is daarom aan te raden om comfortabele schoenen te voorzien.

Wat persoonlijk budget betreft: Afhankelijk van hoeveel dorst je hebt, zal dit bedrag tussen 10 en … euro schommelen 


Onze voorwaarden