We vieren onszelf!

Bedankt aan iedereen die er bij was!!! We hebben ons fantastisch geamuseerd!

 

 

Vier met ons mee op 31 mei van 16u tot 1u op de evenementenweide in het sport- en recreatiepark Blaarmeersen
Zuiderlaan 5 - 9000 Gent

LINE UP:

UUR

Hoofdpodium 

Danstent

16u15 – 17u15   Lindy Hop
17u15 – 18u15   Afrikaanse dans met live percussie
18u15 – 19u15 Babboo Trio  
18u15 – 19u15   Salsa-initiatie
19u15 – 19u45 Bollywood dance van Masala Dance  
19u45 - 20u45   Bollywood dance initiatie
19u45 – 20u45 Lili Grace  
*** * Surprise act *  
21u30 – 23u00 Radio Negra  
23u00 – 01u00   DJ’s Mensch erger je niet

 

Voor elke aanwezige planten we een boom!

Per deelnemer wordt een boom aangeplant! KrisKras betaalt, BOS+ zorgt voor de aanplanting.
Dit binnen het kader van 10 miljoen bomen voor Vlaanderen en de wereld.

Vier met ons mee!

Ontmoet iedereen die ook maar iets met KrisKras te maken heeft of had • Kom proeven van de Arabische sfeer in onze Marokkaanse tent, van de zuiderse gezelligheid aan het petanqueveld of van de ambiance aan de toog • Sla een babbeltje met oude KrisKras-bekenden • Dans mee op het ritme van de salsa • Laat je de geheimen van Lindy Hop influisteren • Swing mee op opzwepende afroritmes met live percussie • Verwonder je over de bollywoodglitter van Masala Dance én waag je er zelf aan • Zoek de Caraïbische sferen op in cocktailbar ‘La Tropicana’ • Haal reisherinneringen op in de lounge area • Proef biologische wijnen en pastis in Zuid-Europese sfeer • Laat je verrassen door heerlijke én duurzame gerechten uit alle hoeken van de wereld • Geniet van voorstellingen, ontmoetingen, vertellingen en surprise-acts! • FEEST met ons mee!

Met live optredens van ...

Luister naar bezwerende livemuziek van de talentvolle jonge zussen Lili Grace • Laat je verrassen door de Amsterdamse singer-songwriter Alessandro Seul en zijn Babboo Trio • Feest mee op de opgewekte live grooves van Radio Negra • Ga nog even uit de bol op tonen van de DJ’s Mensch, erger je niet! • Proef al eens van de sfeer en de tonen en klik verder onderaan.

Iedereen welkom!

Iedereen die van ver of dichtbij iets te maken heeft of had is welkom op ons verjaardagsfeest. De toegangsprijs bedraagt € 6, voor dit bedrag krijg je dan drank- en eetbonnen ter waarde van € 6.

Hoe geraak ik daar?

De Blaarmeersen ligt net buiten Gent centrum, aan de watersportbaan. Fietsers vinden de locatie tussen fietsknooppunt 52 en 57!

Laat je rijden! Vanuit het station Gent Sint-Pieters is de Blaarmeersen vlot bereikbaar met de bus (De Lijn 38, 39, 41 en 43). Na de laatste busdienst voorzien wij een extra pendeldienst tot aan het station Gent Sint-Pieters.

Parkeren op de parking van de Blaarmeersen kan ook (betalend).

Of spreek af met je reisgenoten, ex-reisbegeleider, vrienden… en do the carpool! (Bij KrisKras geven we onze chauffeur 0,05 euro per km.)

Of maak er een weekendje Gent van!

Overnachten kan je op de camping van de Blaarmeersen. Tarieven en reservatie via blaarmeersen.be.

In Gent vind je ook fijne overnachtingsplaatsen. Hier vind je alvast wat inspiratie:
Stadsjeugdherberg ‘De Draecke’ (Sint-Widostraat 11) • Hostel Uppelinck (St-Michielsplein 21) • Ecohostel Andromeda (Bargiekaai 35) • 13 O’clock (Universiteitsstraat 13)

Dit is een duurzaam en klimaatneutraal evenement van KrisKras vzw

LILI GRACE

Zusters Nelle (22) en Dienne (20) komen uit Ham brengen tweestemmige songs begeleid op cello, toetsen en elektronica. Soms schattig klein, soms bevreemdend met freaky edge. Dé revelatie van De Kunstbende en sindsdien op menig podium en graag geziene gast in culturele centra. Bekijk hun website of youtube

BABBOO TRIO

De singer-songwriter Alessandro Seul speelt muziek die rechtstreeks uit de Zuid-Amerikaanse bars en sloppenwijken lijkt te komen. Liefhebbers van vele muziekjes kunnen bij zijn optreden hun hart ophalen: van gipsy manouche en Franse musette, pop ballads met Afrikaanse ritmes tot zelfs cumbia, samba en Cubaanse Son … en in trio verrijkt door het volle geluid van de contrabas en de hypnotische magie van percussie. Liedjes zijn geschreven in het Engels, Portugees, Spaans en Italiaans. Geniet van deze originele, krachtige en inspirerende muziek!

RADIO NEGRA

Radio Negra, dat zijn 7 Vlaamse muzikanten met een gemeenschappelijke passie : Manu Chao, gebracht vanuit hun eigen interpretatie, met behoud van de aantstekelijke groove. Radio Negra brengt echter ook fijne versies van hits van Buena Vista Social Club, The Specials, Bob Marley, Amy
Winheouse én eigen werk. De voorbije jaren bouwden ze een stevige live reputatie op met opgemerkte passages op festivals zoals Pole Pole en Afro-Carribean Festival. Radio Negra is reggae, ska, latino, salsa… Viva la fiesta! Facebook Radio Negra of bekijk de video 

 

Je kan je ticket kopen aan de kassa. Je krijgt het bedrag terug in drank en eetbonnen.