Oost-Canada: een droombestemming

Oost-Canada: een droombestemming

Ten noorden van Amerika ligt het op één na grootste land ter wereld namelijk Canada. Het afwisselende landschap biedt massaal veel uitdagingen. Canada is dan ook een droombestemming.

Tijdens de reis van KrisKras naar Oost-Canada maken we een unieke combinatie tussen de hippe steden en de imposante natuur van Oost-Canada. Niet voor niets hoorden we na de vorige reizen uitspraken zoals ‘Dit was mijn beste reis ooit’, ‘De beleving in de pure natuur was fantastisch’.

Hier geven we je een glimp van wat je mag verwachten op deze prachtige reis. Tijdens de reis bezoeken we Toronto waar de keuze van leuke activiteiten en uitstappen waanzinnig groot is. We nemen de glazen lift naar het immens hoge CN Tower waar we meteen een zicht krijgen over de stad. Bij helder weer kan je er zelfs de Niagara watervallen zien. Naast Toronto zullen we op deze rondreis ook Montréal en Québec bezoeken. Deze stad krijgt de bijnaam ‘het Parijs van Noord-Amerika’.

Naast het bezoeken van deze en andere hippe steden is er op deze reis veel tijd om kennis te maken met de indrukwekkende natuur, die we bezoeken met een kano, te voet en op een catamaran. Je waant je de hoofdfiguur uit een film als je in het Algonquin Park met de kano op het uitgestrekte meer vaart. Puur natuur. Deze wilde natuur van Oost-Canada ontdekken we ook in de dichte bossen van het Mont Tremblant Park. Dit nationale park is het oudste en grootste van de provincie Québec. Het natuurgebied omhelst bergen van miljarden jaren oud, prachtige rivieren en ongeveer vierhonderd beekjes en waterstroompjes.

Ben je benieuwd geworden naar wat je nog meer kan ontdekken op deze reis? Het volledige programma vind je hier.

Ben je nieuwsgieriger naar hetzelfde landschap maar dan in de winter? Ook daarvoor hebben we een topreis uitgewerkt, waarbij we de wintersfeer opsnuiven in Québec, Ottawa en Montréal, maar ook alles uit de kast halen voor een reis vol sneeuwfun: sleeën, tubing, schaatsen, snowshoeing, hondenslee... Kerst en nieuwjaar zijn nog nooit zo bijzonder geweest! Dit programma kan je hier  nalezen.