Midweek weg

Midweek weg

Heb je nog een paar extra vakantiedagen? Doet de zon je wegsmelten en verlangen naar nog wat vakantie?

Graag willen we je warm maken voor twee heerlijke korte vakanties waarbij je het –toch eens helemaal weg geweest- gevoel er gratis bij krijgt. Warm maken is waarschijnlijk niet nodig bij deze temperaturen en de bestemmingen spreken voor zich.

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, heeft een enorme geschiedenis. Je kan er dan ook niet naast kijken als je deze stad bezoekt. Op onze KrisKras reis nemen we de tijd om het historische Berlijn te ontdekken. Maar daarnaast is Berlijn ongelooflijk hip vol trendy boetiekjes en restaurants. Wedden dat je in de verleiding komt om toch ook even tijd te nemen om te shoppen? ’s Avonds is een bezoek aan de verlichte Brandenburger Tor dé plek om perfecte vakantiefoto’s te nemen. heen. Deze beroemde toegangspoort van Berlijn staat aan de Pariser Platz en is misschien wel hét symbool van de stad. Heb je zin gekregen  in een weekje cultuur opsnuiven in één van de hipste steden van Europa? Kijk dan snel eens naar ons programma.

Heb je meer zin in een actieve midweek? Dan kunnen we je nog een heerlijke wandelvakantie aanbieden in de Vogezen. Leven in de natuur, wandelen en picknicken: dat zijn de hoofdingrediënten van deze korte trip. De Vogezen in het Oosten van Frankrijk wordt gekenmerkt door prachtige berglandschappen. Het ideale decors om natuurliefhebbers te bekoren.   ’s Avonds trekken we ons terug in een vakantiehuis waar het goed vertoeven is.