Happy Cow – digitale vriend voor veggies

Happy Cow – digitale vriend voor veggies

Als vegetariër is het – zeker in een stad die je niet kent – soms wat zoeken naar een leuk vegetarisch restaurantje. De app ‘Happy Cow’ is daarvoor je nieuwe beste vriend!

Happy Cow is een droom voor vegetariërs, veganisten, flexitariërs, en iedereen die graag eens een dagje geen vlees eet. De app leidt je in binnen- en buitenland moeiteloos naar het dichtstbijzijnde veggie- of vegan-friendly restaurant. Je kan alle restaurants in de buurt bekijken, reviews lezen, zelf een score geven achteraf,… 

Naast restaurants zitten ook andere veggie-friendly zaken in de app. Denk maar aan B&B’s waar je zonder problemen aan het ontbijt kan aanschuiven, vegan-friendly bakkerijen, koffie- of theehuisjes, food stores, markten,…

En dat in meer dan 180 landen.

De volgende keer dat je dus met KrisKras op reis bent, is er geen enkel excuus meer om eens geen veggie dagje in te lassen!

De Happy Cow app is beschikbaar in de iTunes Store of de Google Play Store.

KrisKras goes veggie?

Een nieuwe zomer, een nieuwe zomerwedstrijd! Dit jaar maak je kans op een lekker etentje met je KrisKras-groep door op reis af en toe een veggie-dag in te lassen. Je hebt hiervoor nog tot eind september de tijd.
Stuur jullie foto en recept in - en WIN! Meer info vind je hier.