KrisKras in beeld - Zomerwedstrijd 2019

KrisKras in beeld - Zomerwedstrijd 2019

En…actie! Deze zomer ben jij de filmster. KrisKras daagt jou en je groep uit om een tof videoverslag te maken van jullie reis. De winnende groep trakteren we op een toffe daguitstap! 

UPDATE: Op grote vraag en om de laatste zomerreizen die eind september terugkomen ook de kans te geven om mee te doen met onze reisfilmpjes-wedstrijd, VERLENGEN we de ZOMERWEDSTRIJD met 1 week. 

Stuur je filmpje vóór maandag 7 oktober naar zomerwedstrijd@kriskras.be om kans te maken op een door KrisKras georganiseerde daguitstap voor de hele groep!

Stuur JULLIE reisfilmpje in en WIN!

Je hoeft geen Steven Spielberg te zijn om mee te doen. Het belangrijkste is dat je filmpje KrisKras-sfeer uitstraalt! Niet enkel landschappen dus, maar ook je reisgenoten, sfeermomentjes, de mensen ter plaatse, een duurzaam project,… allemaal kunnen ze in de spotlights komen te staan in jullie aftermovie.

Hoe je filmt (smartphone, GoPro, camera,…) en wat het scenario wordt, daar zijn jullie helemaal vrij in. Onze enige voorwaarde: je filmpje mag max. 3 minuten lang zijn, en natuurlijk zorg je dat er niemand in beeld komt die dat niet wil. Om de beelden aan elkaar te monteren kan je gebruikmaken van gratis tools zoals iMovie of Power Director.

Wint jouw filmpje? Dan trakteert KrisKras je hele groep op een toffe daguitstap!

Hoe doe je mee?

Stuur je filmpje vóór 1 oktober naar zomerwedstrijd@kriskras.be. Via WeTransfer kan dat eenvoudig.
Vermeld daarbij zeker ook je volledige naam en e-mailadres!
Meerdere inzendingen per reisgroep zijn toegelaten, dus laat jullie gaan!

Deze filmpjeswedstrijd loopt van 1 juli t.e.m. 30 september
We bundelen nadien alle filmpjes op een centrale plaats.
De winnaar wordt bepaald aan de hand van een stemronde, in combinatie met het oordeel van een interne jury.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, onderschrijf je het wedstrijdreglement.

PS

Heb je een filmpje gemaakt? Delete de originele beelden nog niet! Leuke videobeelden kunnen we altijd goed gebruiken, dus misschien vragen we die af na het zien van je filmpje.