Schrijf tot 29 juni in zonder voorschot

Schrijf tot 29 juni in zonder voorschot

Boek tem 29 juni je reis voor 2021 zonder zorgen: schrijf in zonder voorschot. Je betaalt pas eens er meer zekerheid is over je reis.

Het zijn onzekere tijden, zeker op vlak van reizen.
Om jou toch de kans je geven om zonder zorgen al een leuke KrisKras-reis in je agenda te zetten, passen we voor inschrijvingen tem 29 juni ons beleid aan op twee vlakken:

- Geen voorschot

Als je bent ingeschreven voor een reis, hoef je nu nog niets te betalen. Je zal tijdig (zo snel mogelijk maar ten laatste een maand voor vertrek) een mail krijgen met bevestiging of de reis doorgaat en met betaalinstructies.
We gaan op deze manier voor maximale flexibiliteit en minimale administratieve rompslomp.
Voor weekends en daguitstappen werken we niet met voorschotten, dus daarvan mag je wel meteen het volledige bedrag betalen. Als je activiteit door corona geannuleerd wordt, krijg je sowieso je betaald bedrag terugbetaald.

 - Richtprijzen

Van veel zaken zijn de prijzen in deze bijzondere omstandigheden nu nog niet gekend. Om toch geen maanden te moeten wachten, is de prijs van je reis (niet van weekends en daguitstappen) dus een richtprijs onder voorbehoud.  Als de definitieve prijs hoger ligt dan de richtprijs, krijg je de mogelijkheid om je inschrijving te annuleren.

Sowieso gelden op alle KrisKras-activiteiten de actuele voorzorgsmaatregelen rond corona. Je reisbegeleider zal je hierover tijdig briefen. Hou er dus rekening mee dat afstand & mondmaskers deel zullen uitmaken van je uitstap of reis.

Inschrijvingen na 29 juni

Deze voorwaarden zijn geldig tot en met 29 juni. Op 30 juni lanceren we de najaarsreizen voor 2021 en de voorjaarsreizen tot eind maart 2022, en gelden weer de normale voorwaarden. Je betaalt dan bij inschrijving een voorschot van 30%. Mocht KrisKras de reis tóch moeten annuleren, krijg je dit bedrag uiteraard teruggestort.