21 nieuwe voorjaarsreizen online!

21 nieuwe voorjaarsreizen online!

Je kan vanaf nu je reis vastleggen tot en met juni. 

Bovenop de voorjaarsreizen tot en met maart die we eerder al lanceerden, hebben we nu nog 21 extra reizen op het programma staan, die  vertrekken tot eind juni. Avontuur, vriendschap, nieuwe bestemmingen...here we come!

Nieuw

- Aqua retreat in Portugal: 20-27 mei

Onthaasten in een bijzondere setting, en tegelijk een prachtig stuk Portugal ontdekken: dat is deze reis ten voeten uit. Denk aan: glamping in de natuur, soft canyoning, surf- en yogalessen, met je nieuwe vrienden eten onder een van de mooiste sterrenhemels van Europa, een uniek vissersdorp ontdekken en zoveel meer.

- Belgrado: 28 juni-5 juli

De Servische hoofdstad is een echte 'hidden gem'. Drijvende terrassen, boeiende geschiedenis, een kajaktocht en fietstoer door de stad...hier krijg je geen spijt van!

- Wenen: 20-27 juni

Met de nachttrein staan we in no time in de Oostenrijkse hoofdstad. En daar is meer te doen dan Sachertorte eten! We doen een baristaworkshop, streetart tour, trekken naar de wijntavernes in de heuvels rond de stad,... Een origineel twist op een klassieke bestemming!

- Ierland: 29 mei - 12 juni

Wie Ierland zegt, zegt adembenemende natuurpracht, rijke geschiedenis en een bruisend stadsleven. We verkennen o.a. de beroemde Wicklow Mountains en de Cliffs of Moher, maar gaan ook schapen drijven, ponyrijden en Ierse pubs checken! 

Citytrips

Rondreizen in Europa

Verder weg

Liever naar de sneeuw?

Toch liever sneeuw, haardvuur en warme chocomelk? Check dan zeker ook onze sneeuwreizen van dit voorjaar! Je kan nog mee naar de Vercors in Frankrijk, naar de Aosta-vallei in Italië, naar Zweeds Lapland en Oostenrijks Tirol. Wie maar een paar dagen vrij kan nemen, kan mee naar de Vijfdaagse in onze Belgische Oostkantons.

Al nieuwsgierig naar de zomerreizen? Die komen op 10 december online.

Natuurlijk lichten we daarvoor al een tipje van de sluier op, dus hou onze Facebook, Instagram of nieuwsbrief in de gaten!