Ver weg van de drukte. Tussen Gent, Brugge en Breskens ligt een fietsparadijs met bossen, velden en een uniek krekengebied. In Sint-Laureins zijn de kreken heel zichtbaar aanwezig. Ze liggen er als verrassende waterplassen in de polders van het grensgebied. Ook de lieflijke kleine dorpjes zoals Sint-Jan-In-Eremo, Sint-Margriete en Waterland-Oudeman zullen je zeker bekoren.

Vrijdag

Op vrijdagavond spreken we af om 19u30 aan het sportcentrum de Boerekreek. We installeren ons en maken kennis met elkaar. Heerlijk om op een mooie avond de rust van de polders te ontdekken.

Zaterdag

In de voormiddag gaan we op stap door het krekengebied. Vogels, bloemen, planten,… je leert er alles over tijdens deze leerrijke wandeling.

Een picknick met een fantastisch uitzicht en wat zonnestralen (hopelijk) maken ons helemaal goedgezind. 

In de namiddag ontdekken we met z’n allen het fantastische arrowbattle. We strijden in teams om de overwinning met pijl en boog. Het gaat er heel intens aan toe. De spanning is te snijden. Na twee uur strijden weten we wie de winnaar is! 

Daarna maken we een prachtige kajaktocht. We spotten prachtige vogels en genieten van al hetgeen dat de natuur ons te bieden heeft. 

’s Avonds maken we het gezellig bij de barbecue en zakken we af naar een leuk café.  

Zondag

Op zondag verkennen we het Meetjesland per fiets. Leuke boerenpaadjes, mooie kreken en een ideale picknickplaats maken deze tocht onvergetelijk. We stoppen op verrassende plaatsen en aan de belangrijkste bezienswaardigheden.  We fietsen op een recreatief tempo.

We sluiten het weekend af rond 17 uur.

Verblijf

We verblijven in het sportcentrum de Boerekreek in Sint-Laureins.

Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • 2 overnachtingen in het sportcentrum de Boerekreek
  • alle maaltijden
  • huur fiets
  • huur kajak met begeleider
  • arrowbattle met begeleider
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport (h/t)
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 5
Activiteitsgraad

arrowbattle, recreatieve fietstocht, kajaktocht en wandeling.


Onze voorwaarden