Dit weekend aan zee heeft een duidelijk duurzame toets: we doen mee aan de Beach Clean-up of strandschoonmaak. 15 km wandelen langs de kust met een vuilniszak in de aanslag, en afsluiten met Studio Brussel in de surfclub! Met jou erbij?

De plastic massaproductie blijft pijlsnel stijgen en maar liefst 10 procent plonst uiteindelijk in zee, zoals maar liefst 8 miljard plastic tasjes. Dit weekend genieten we van de zeelucht, en doen we mee met de jaarlijkse Beach Clean-up, een internationaal initiatief dat ook in België aan populariteit wint. 

Vrijdag

Op vrijdagavond spreken we af in ons gezellig vakantiehuis in Blankenberge. ’s Avonds maken we nog een verkwikkende strandwandeling. 

Zaterdag

’ s Middags is het tijd voor een klein streepje cultuur. We brengen een bezoek aan het Belle Epoque-centrum waar we zien hoe Blankenberge in de 19e eeuw uitgroeide van een bescheiden vissersdorp tot een mondaine badplaats. De architectuur met prachtige art-nouveaugevels met loggia’s en tegeldecoratie zijn daar het bewijs van. 

’s Avonds gaan we na een lekkere maaltijd bowlen. Gezellig ontspannen is de boodschap! 

Zondag

De eerste zondag van de lente is de ideale dag om samen een strandschoonmaak te doen. Niet zonder de nodige ambiance. Blankenberge dient in 2019 als uitvalsbasis voor de Beach Clean-up actie. We snuiven de zilte zeelucht op en gaan 15 kilometer wandelen aan onze Belgische kust. Het wordt een strandwandeling met een duidelijke duurzame toets. We zetten ons beste beentje voor en ruimen intussen een stuk strand op. 

Na de wandeling houden we halt in de surfclub en is er tijd voor een gezellig samenzijn en klinken we op deze mooie dag.  Ook Studio Brussel zendt die dag uit vanuit de surfclub en jij kan erbij zijn! 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen (vakantiehuis)
  • activiteiten (bowlen, toegang Belle Epoque centrum)
  • 2 x ontbijt en 1 x avondmaal
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • 2x lunch
  • persoonlijke uitgaven (zoals cafébezoek, souvenirs,...)
Reisbudget
€ 20
Activiteitsgraad

stads- en strandwandelingen op gemiddeld tempo 


Onze voorwaarden