Alle topingrediënten van de wondere KrisKras-wereld verzameld in 1 exclusief GLOEDNIEUW kampeerweekend…

WELKOM bij KAMPING KRISKRAS!  

Van vrijdagavond 26 mei tot zondag 28 mei 2023 toveren wij De Kluis in Sint-Joris-Weert om tot een ware exotische KrisKras kampeerhotspot. 

Midzomernacht staat voor de deur, perfect om ’s avonds met je (nieuwe) KrisKras vrienden rond het kampvuur bij te kletsen over de avonturen van de afgelopen dag die je koos uit 4 programma’s. 

 • Leer jij graag alle skills die nodig zijn voor je KrisKras kampeer- of wandelreis deze zomer tot een goed einde te brengen? Kies voor DIT programma ‘outdoor- en kampeerskills

 • Ben jij die actieve globetrotter die graag proeft van cultuur en nieuwe plekjes ontdekt? Ben je graag creatief bezig? Kies voor het andere programma ‘citymix en creativiteit’

 • Ben jij die avonturier die verzot is op actie, spelletjes en een vleugje spanning? Kies voor het andere programma ‘spel en avontuur’

 • Ben jij die waterrat die wegdroomt van al onze activiteiten en reizen in, op en rond het water?  Kies voor het andere programma ‘water en adrenaline’

We houden het exacte programma bewust nog even geheim maar je komt dit enkele weken voor het weekend te weten! Spannend! 

KAMPING KRISKRAS HEEFT HET ALLEMAAL EN IS DUS DE PLACE TO BE! 

KAMPING KRISKRAS, de schoonste, meest culinaire, plezantste én meest fantastische kamping van het land!  

Als je voor dit programma ‘outdoor- en kampeerskills’ kiest, mag je je verwachten aan heel wat leerrijke en avontuurlijke activiteiten om je kampeer- en wandelvaardigheden bij te schaven. Daarnaast leer je de basics om te overleven in de natuur, en ontdekken we de mooie natuurlijke plekjes in de omgeving.

 

Dag-aan-dagprogramma

Vrijdagavond: 

We ontmoeten elkaar rond 19u30 in het natuurdomein De Kluis in Sint Joris Weert, op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.  We leren elkaar beter kennen en genieten van het gezellig samenzijn met een hele Kriskras bende! 

 

Zaterdag & zondag: een overdosis survival- en oriëntatieskills ! 

Welke activiteiten we precies gaan doen houden we nog als een verrassing.  Hou je van actief bezig zijn en ga je graag op pad met een groepje onbekenden? We beloven je sowieso een gevarieerd weekend vol survival- en oriëntatieactiviteiten! Zo wordt je klaargestoomd voor je wandel- en/of kampeerreis deze zomer. Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. 

 

Zaterdagavond genieten we van een heerlijke maaltijd samen met de KrisKrassers van de andere groepen en delen we al onze avonturen aan het kampvuur.  Zondag rond 17u is het helaas tijd om afscheid te nemen alvorens de trein, auto of fiets naar huis te nemen met een heerlijk warm en voldaan Kriskras gevoel!  

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 7 / max. 10
Inbegrepen
 • alle overnachtingen (tenten)
 • alle activiteiten
 • alle maaltijden
 • verzekeringen
 • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
 • transport heen en terug
 • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 20
Activiteitsgraad

Avontuurlijke activiteiten

Praktisch

De locatie is op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.


Onze voorwaarden