De provinciehoofdplaats Hasselt heeft heel wat te bieden. Naast architecturale hoogstandjes, gezellige steegjes en prachtige parken doet Hasseltse jenever wellicht een belletje rinkelen bij de meesten onder jullie. Maar wisten jullie dat Hasselt ook tot ‘de stad van Geluk’ werd bekroond?

Een gelukscoach zal ons alle geluksplekken in hartje Hasselt uit de doeken doen en zal ons demonstreren hoe we zelf geluk kunnen maken. 

Daarna verkennen we de streek rond Hasselt tijdens een ontspannend fietstochtje, tijd voor een beetje natuur!

We brengen een bezoek aan de befaamde Japanse tuin waar waterpartijen en rotsen ons doen wegdromen. We wanen ons al een beetje in het land van de rijzende zon. Als kers op de taart wonen we een echte theeceremonie bij waar we beleven en proeven wat een theetuin te bieden heeft. 

De culturele saus krijg je in de vorm van een bezoek aan het Jenevermuseum waar we alles te weten komen over het productieproces van jenever en we een echte stookinstallatie aan het werk zien. 

Wacht niet langer en ontdek mystiek Hasselt! 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • overnachting met ontbijt in hostel
  • alle activiteiten volgens programma (Workshop/wandeling met gelukscoach, thee-ceremonie, bezoek Japanse tuinen, Jenevermuseum, fietstocht)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • overige maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 40
Activiteitsgraad

stadswandeling, fietstocht

Belangrijk
  • Vergeet zeker je handgel en je mondmasker(s) niet voor eigen gebruik.
Praktisch

Start van het weekend: afspraak vrijdagavond rond 19u30 

Einde van het weekend: zondag rond 17u30 


Onze voorwaarden