Tijdens dit avontuurlijke wandelweekend verkennen we al geocachend wat de natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen te bieden heeft. Op zaterdag hunten we onze eerste caches. Zondag zijn we opgewarmd en wagen we ons aan wat uitdagendere caches. We slapen in een leuk vakantiehuis dat alle comfort biedt en dat als uitvalsbasis dient voor dit weekend. Prima gelegen dichtbij Connecterra, de toegangspoort van het Nationaal Park.<br/>

Uitgestrekte dennenbossen, afwisselend met paarsbloeiende heide, grote waterplassen die getuigen van grind- en zandwinning, hope toppen die grootse vergezichten bieden. Dit wondermooie natuurlijke decor van het Nationaal Park Hoge Kempen wordt de uitvalbasis voor onze geocache klopjacht! Geocachen is een soort wandel-zoektocht waarbij je met een GPS op zoek gaat naar een verborgen schat (de cache). Wat je zal vinden in de cache is steeds een raadsel, maar dat is net het leuke!

Vrijdag

Vrijdag arriveren we ’s avonds in ons vakantiehuisje in Dilsem-Stokkem. Het wordt een gezellige kennismakingsavond. We bespreken ook al eens welke geocaches er op het programma zullen staan.

Zaterdag

Na een stevig ontbijt beginnen we aan ons eerste geocache avontuur. Onze geocaches nemen ons mee op een wandeling in de prachtige natuur van het nationaal park Hoge Kempen. ’s Middag genieten we van een lekkere picknick. 

’s Avonds vieren we onze eerste geslaagde geocache dag met een lekkere zelfgemaakte maaltijd. 

Zondag

Op zondag mag het al wel wat uitdagender zijn: fysiek en qua moeilijkheidsgraad van de cache. We opteren voor een langere wandeling en eventueel een puzzel of multi-cache. ’s Avonds ronden we het weekend af rond 17u.

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen
  • alle maaltijden
  • alle transport ter plaatse
  • KrisKras-begeleiding
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 10
Activiteitsgraad
Praktisch
  • De bestemming is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. De reisbegeleider organiseert een carpool.
  • Weekends starten gewoonlijk op vrijdagavond tussen 19u-20u en eindigen op zondag om 17u. De reisbegeleider communiceert het exacte uur.

Onze voorwaarden