Een echt game weekend! Een mix van bordspelen, VR (virtual reality), escape game, geocachen en gezelschapsspelen. Begint het al te kriebelen?

We hebben het voor jou helemaal in een weekend gegoten in een van de gezelligste steden van België: Gent. Bovendien zorgt onze reisbegeleider voor sfeer, ambiance en teamspirit! 

Vrijdagavond 

Op vrijdagavond installeren we ons tegen de avond in onze hostel, gelegen in het kloppend hart van de Arteveldestad.

’s Avonds maken we nog een gezellige luswandeling (5 km) en genieten we van de prachtige verlichte Leieboorden en façades in de Gentse binnenstad. 

Daarna is er tijd voor -wat had je gedacht- een gezelschapsspel! 

Zaterdag: ontsnappen en speurneuzen 

Na een heerlijk ontbijt loert het avontuur om de hoek en is het tijd om op ontdekking te gaan. We starten met een uitgekiende geocache! Onze KrisKras-reisbegeleider leidt alles in goede banen. We ontdekken Gent spelenderwijs en komen op verrassende plekken. 

Na een smakelijke lunch – wie weet in het zonnetje in het park – is het tijd om ons te laten opsluiten in een van de spannendste Escape games van Gent! Ready set,… We hebben exact 1 uur de tijd. Welke groep ontsnapt als eerste?

Dorstige spelfanaten kunnen in een bruine gemoedelijk Gents Café terecht voor een lekkere apéro. 

Zondag: door een andere bril

In de voormiddag leren we van elkaar (nieuwe) boardgames kennen en spelen we er enkele. Na twee uurtjes spelplezier verpozen we in een van de leuke Gentse stadsparken en laten we even ons brein rusten. Want het is nog niet afgelopen!

Na een gezonde lunch en alvorens we deze prachtige stad verlaten, zetten we onze VR-bril op en duiken we in een wondere wereld waar niets is wat het lijkt. 

Verken verre oorden, verdedig jouw dorp met pijl en boog tegen aanstormende orks en draken… Adrenaline en teamspirit verzekerd!

Rond 17u. keren we huiswaarts. Nog een kwartiertje stappen naar het station en iedereen kan na een geslaagd weekend naar huis sporen.

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • verblijf in een hostel
  • 2 x ontbijt
  • volgende activiteiten: VR activiteit, toegang Escape Game, spelen van boardgames
  • KrisKras-begeleiding
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • overige maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
  • optionele activiteiten
Reisbudget
€ 50
Activiteitsgraad

wandelingen

Belangrijk
  • Deze bestemming is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Onze voorwaarden