Onze hoofdstad Brussel heeft heel wat in haar mars. Naast een wirwar aan gezellige straatjes en pleinen zullen we spelenderwijs ontdekken dat deze stad veel meer is dan Manneken Pis.

Nadat we ons vrijdagavond hebben geïnstalleerd in de gezellige jeugdherberg, leren we elkaar beter kennen dankzij een gezelschapsspel. 

Zaterdag 

Amusement staat voorop. We starten met een begeleide citygolf (9 holes) langsheen geheime plekken. Tijdens de citygolf vertelt de begeleider leuke weetjes en anekdotes en aanstekelijke verhalen over Brussel.

Halverwege hebben we de mogelijkheid om een typische Brusselse kroeg te bezoeken. 

Na een lichte lunch, gaan we het spelelement opdrijven. We laten ons vrijwillig opsluiten en bezoeken één van de spannendste Brusselse Escape Games. Leve de teamspirit!

Uitgerekend dit weekend kunnen we genieten van acrobatische podiumkunst rond het Sint-Katelijneplein, het Begijnhof en het grote plein van de Vismet. Een hele resem circusartiesten maakt de binnenstad onveilig. Wie wil kan zich wagen aan een circusinitiatieles! 

Zondag

Lekker uitgeslapen brengen we na het ontbijt een bezoek aan de welgekende vlooienmarkt op het Vossenplein. Het plein is ook bekend onder de naam “Place Jeu de balles”, dat verwijst naar de kaatssport die hier vroeger beoefend werd.

Nadien heeft de reisbegeleider een leuke verrassingsactiviteit gepland! 

Schrijf je in & let the game begin! 

Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • verblijf in de jeugdherberg (incl. ontbijt)
  • alle activiteiten (Escape room, citygolf, circusfestival, stadswandeling, verrassingsactiviteit)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • overige maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 35
Activiteitsgraad

stadswandelingen


Onze voorwaarden