België herbergt zoveel leuke, nog onontdekte plekjes. Tijdens dit weekend ontdekken we zo'n plaats. Voor jou blijft het nog een verrassing! Dit weekend is specifiek voor 18-24-jarigen

Huh, een KrisKras-weekend voor enkel 18-tot-24-jarigen? Dat is inderdaad nieuw!

Hoewel we blijven streven naar een mooie mix van leeftijden op onze reizen, horen we regelmatig hoe leuk het is als je aansluiting vindt op reis bij leeftijdsgenoten. Daarom gaan we dit jaar de experimenteertoer op: een reis, enkel voor deelnemers van 18 tot en met 24 jaar! 

Ben je ouder dan 24 jaar? Geen nood! Alle andere weekends zijn voor jou beschikbaar. 

Verrassingsweekend

Kom je soms ook op plaatsen waarvan je denkt: “Amaai, zo’n leuke plaats dicht bij huis!” Een mooie streek, dorp of stad? In België liggen veel plaatsen die wachten om ontdekt te worden.

Onbekend

Op dit weekend ontdekken we zo’n plaats. Het kan een stad, dorp, een streek en/of een natuurgebied zijn. We verklappen het niet op voorhand. De plaats ligt in België of net over de grens, indien de plaats niet met het openbaar vervoer te bereiken is wordt er een carpool voorzien.

Het programma

De activiteiten die we doen kunnen zowel actief als passief zijn. Cultuur, natuur of beide.  Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. Je hebt het al door. Eigenlijk weet je op voorhand zo goed als niets :-)

Voor jou?

Ben je nieuwsgierig van aard? Hou je van afwisselende activiteiten? Ben je tussen 18 en 24 jaar? Klaar om op ontdekkingstocht te gaan? Dan is dit weekend gewoon voor jou!

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle maaltijden
  • alle activiteiten
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • persoonlijke uitgaven
Activiteitsgraad

Kan actief of niet actief zijn. Wees op beide voorbereid.

Belangrijk
  • De foto's bij deze pagina zijn ter illustratie en géén hint naar de plaats van bestemming!
Praktisch
  • Indien je woont binnen een straal van 15 km van deze plek, dan krijg je de mogelijkheid om gratis te annuleren.
  • Het weekend start vrijdagavond rond 19u30 en eindigt zondagnamiddag rond 17 uur.

Onze voorwaarden