Wie z’n nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, schrijft beter niet in…. Want waar, wat & hoe… alles blijft top secret! Hou je van actief bezig zijn en ga je graag op pad met een klein groepje onbekenden? We beloven je sowieso een gevarieerd weekend vol actie!

Kom je soms ook op plaatsen waarvan je denkt: “Amaai, zo’n leuke plaats dicht bij huis!” Een mooie streek, dorp of stad? In België maar ook net over de grens liggen veel plaatsen die wachten om ontdekt te worden.

Ging je al eens eerder mee op een verrassingsweekend? De precieze inhoud van onze verrassingsweekends is elke keer anders! Je kan dus zeker nog een keer mee voor een volledig nieuw avontuur.

Onbekend maar niet onbemind

Op dit weekend ontdekken we zo’n plaats. Het kan een stad of dorp zijn. We verklappen het niet op voorhand. De plaats ligt in België of net over de grens, indien de plaats niet met het openbaar vervoer te bereiken is wordt er een carpool voorzien.

Het programma

De activiteiten die we doen kunnen zowel actief als passief zijn. Cultuur, natuur of beide.  

Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. Je hebt het al door. Eigenlijk weet je op voorhand zo goed als niets :-)

Voor jou?

Ben je nieuwsgierig van aard? Hou je van afwisselende activiteiten? Klaar om op ontdekkingstocht te gaan ? Dan is dit weekend gewoon voor jou!

Praktisch

Het weekend start vrijdagavond rond 19u30 en eindigt zondagnamiddag rond 17 uur.

We geven de mogelijkheid om te carpoolen. Je krijgt de contactgegevens van de andere deelnemers zodat je kan vragen om mee te rijden of je kan zelf vervoer aanbieden.

Natuurlijk krijg je voor vertrek al wat hints van je reisbegeleider zodat je weet wat er in je reistas moet.

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen + ontbijt
  • alle activiteiten
  • KrisKras-begeleiding
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
  • overige maaltijden
Reisbudget
€ 50
Activiteitsgraad

geschikt voor iedereen met een normale conditie

Belangrijk
  • De foto's bij deze pagina zijn ter illustratie en géén hint naar de plaats van bestemming!

Onze voorwaarden