Geen Gentse Feesten, maar Gentse Winterfeesten! Vanaf december wordt de Gentse binnenstad omgetoverd in een winterwonderland. Wij gaan er citytrippen in de winterse sfeer!

Op vrijdagavond spreken we af in een prachtige hostel in de Gentse binnenstad. Daarna maken we ons klaar om de mooiste sterrenhemel van dichterbij te bekijken in de Volkssterrenwacht. 

Onder de Stadshal heb je een ijspiste en vanuit het reuzenrad vóór de Sint-Baafskathedraal kan je Gent vanuit de hoogte bewonderen. Op de Korenmarkt kan je terecht voor een kerstmarkt. We verdwalen tussen meer dan 120 kraampjes. 

In Gent kom je ogen te kort. Er is zoveel te zien, te doen,… kortom, te beleven! Je merkt het onmiddellijk hoe het moderne leven van de Gentenaar perfect samengaat met de karaktervolle gebouwen in de binnenstad. We treden in het spoor van de Gentenaren. We snuiven de sfeer op aan de Graslei, werpen een blik op het Gravensteen en verdwalen in het Patershol. Er is tijd voor een glühwein, lekkere warme wafels en gezellige kerstmuziek. Wat dacht je van een partijtje schaatsen? 

Gent leeft, en dat zullen we beleven. We snuiven de sfeer op in toffe cafés, eten in een gezellig restaurantje en ontdekken de verborgen kanten van deze stad. Op zondag zijn er zelfs 6 verschillende markten, van de bloemenmarkt tot de vogelmarkt.

’s Avonds nodigen de verlichte gebouwen van Gent uit tot een wandeling. Hiermee won Gent zelfs al verschillende prijzen. 

Kortom, we citytrippen in één van de mooiste steden van België. We laten je een aantal verborgen plekken zien en we proberen je te verrassen met toffe activiteiten. 

Is Gent voor jou nog onbekend? Dan nodigen we je graag uit om met ons deze prachtige stad te beleven.

Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • overnachting in een hostel op basis van kamer en ontbijt
  • alle activiteiten volgens programma
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 45
Activiteitsgraad

stadswandelingen

Praktisch

Start: we spreken af om 19u aan het hostel in Gent

Einde: zondagnamiddag rond 17 uur


Onze voorwaarden