Dit weekend laten we de adrenaline gieren in ons lijf. We voelen ons één met de natuur en ontdekken een van de mooiste plekken in de Ardennen. Logeren doen we in blokhutten.

Op het programma: challenge parcours, via ferrata, mountainbiken, prachtige wandelingen en kampvuur. Je krijgt het allemaal voorgeschoteld. Als dat niet zorgt voor groepsgevoel, en of!

We spreken af op vrijdagavond rond 19u. in de Ardennen. We maken een gezellig kampvuur en slapen als een roos in onze blokhut gelegen middenin de natuur in Nonceveux, pal aan de rivier de Amblève. 

Op zaterdagmorgen starten we de dag met een lekker ontbijt. Daarna zijn we er helemaal klaar voor. We starten met een challenge parcours waar behendigheid en snelheid centraal staan. ’s Middags picknicken we -hopelijk- in een stralende zon. Daarna gaan we mountainbiken. Wanneer het  begint te schemeren maken we de barbecue klaar en spelen we een gezelschapsspel. We klinken op een prachtige dag. 

Zondagmorgen worden we gewekt door het gefluit van de vogels en trekken we onze klimgordels aan want we begeven ons in hogere sferen, letterijk. Een via ferrata, een soort parcours in de hoogte, leidt ons langs boomtoppen en prachtige zichten. Niet voor mensen met hoogtevrees dus!

Na de lunch trekken we onze wandelschoenen aan en maken we een prachtige wandeling. Eén van de mooiste wandelingen van die Belgische Ardennen. Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. We komen hier de echte Ardennen tegen: smalle paadjes, bruggen over de klaterende rivier en waanzinnige vergezichten.

Dit wordt een onvergetelijk weekend!

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen (blokhutten)
  • alle maaltijden (ontbijt, 2 x lunch, 1 x avondmaal op zaterdag)
  • toeristenbelasting
  • alle activiteiten (via ferrata, huur mountainbikes, begeleide wandeltocht, challenge parcours) met begeleiding door enthousiaste instructeurs
  • Protections reisverzekering
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport h/t
  • persoonlijke uitgaven (dranken zijn enkel incl. bij ontbijt en lunch)
Reisbudget
€ 10
Activiteitsgraad

Het  is een actief weekend. We gaan o.a. op via ferrata, mountainbiketocht, wandeltocht, en doen een challenge parcours.

Je hebt voor dit weekend best geen last van hoogtevrees!

Belangrijk
  • Vergeet zeker je handgel en je mondmasker(s) niet voor eigen gebruik.
Praktisch

Deze plek is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er zal een carpool georganiseerd worden. 


Onze voorwaarden