In het immer gezellige Limburg krijg je een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld. Staat paragliding, slackline, cliff jumping of een andere (extreme) sport op je bucket list? Bij Sparkx Hasselt zetten we ons beste beentje voor en testen we onze skills uit in de virtuele arena. Tijdens de Cube Challenges nemen we het nadien in twee teams tegen elkaar op in een wirwar van game rooms. Zowel inzicht als behendigheid staan hier centraal.

Het prachtige Borgloon is een uitstekende uitvalsbasis voor al het moois dat de streek te bieden heeft. We testen onze smaakpapillen tijdens een brouwerijbezoek en gaan op zoek naar dat ene unieke stuk op de grootste antiekmarkt van Vlaanderen. Een optionele bloesemwandeling tussen de activiteiten door zal zeker in de smaak vallen. 

Vrijdagavond

Wanneer de avond valt is het verzamelen geblazen aan ons hotel in Borgloon. We maken kennis met een spelletje en een drankje en installeren ons op de kamer. 
 

Zaterdag

Met een stevig ontbijt achter de kiezen, maken we ons op voor een dag vol virtuele verrassingen. Indoor topentertainment vormt de rode draad. Wat mag je verwachten? Een flinke dosis adrenaline en breinbrekers van de bovenste plank. Van extreme sporten uittesten tot de meest ingewikkelde code proberen te kraken: you name it! Bij goed weer is een optionele bloesemwandeling in de late namiddag zeker mogelijk. Het prachtige kunstwerk ‘Reading between the lines’, ook wel gekend als ‘de doorkijkkerk’ biedt een prachtig decor voor een korte wandeling.  Afsluiten doen we hopelijk op een gezellig terrasje met een plaatselijke lekkernij. 
 

Zondag

In Tongeren gaan we op zoek naar die ene ontbrekende parel in onze collectie. We snuisteren rond in een historisch kader op de grootste antiekmarkt van Vlaanderen. In de namiddag sluiten we af in stijl met een bezoek aan de brouwerij van Wilderen. Word jij ook al warm van al die sfeer en gezelligheid? Schrijf je dan in voor dit heerlijke weekend!
Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • cube challenges
  • virtuele sporten
  • brouwerijbezoek Wilderen
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • overige maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 60
Activiteitsgraad

De virtuele sporten kan je op eigen tempo uittesten. De Cube Challenges vereisen een minimale basisconditie.  Optionele korte bloesemwandeling. 

Belangrijk
  • Een weekend start in principe na de werkuren. Het exacte startuur hangt onder andere af van de locatie. In sommige gevallen kan het weekend dus iets vroeger beginnen. De reisbegeleider zal je hier tijdig over informeren.
Praktisch

De bestemming is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De reisbegeleider organiseert een carpool. 


Onze voorwaarden