Living the van life! Beleef een uniek weekend in samenwerking met LEAVV. In een compleet uitgeruste elektrische camper gaan we op pad langs prachtige natuurgebieden en langgerekte stranden. Grijp deze geweldige kans om je eerste stappen te zetten in een (duurzame) minibus. Een ervaring die nog lang zal nazinderen!

Vrijdag

We leiden onze camper naar een unieke plaats in de duinen. Nadien is het tijd om onze klapstoeltjes boven te halen en te genieten van elkaars gezelschap. Een avondwandeling op het strand is absoluut mogelijk!

Zaterdag

De reisbegeleider stippelt een aangename wandeling uit in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit duinenlandschap is een oase van rust. Je kan hier eindeloos genieten in een spectaculaire omgeving met mooie uitzichtpunten. Het Nationaal Park vormt de perfecte verbinding tussen stad en strand. Na een lekkere lunch in een van de vele hippe strandpaviljoenen, is het tijd voor een surfinitiatie. Zet je eerste stappen als waterrat en probeer gezwind de golven te bedwingen. ’s Avonds maken we het samen gezellig op de camping. Hopelijk kunnen we genieten van een prachtige zonsondergang met de zee en de duinen op de achtergrond. 

Zondag

Een paar kilometer het binnenland in, ligt het heerlijke Haarlem. Denk aan een mini-Amsterdam met minder toeristen en even mooie grachten en bruggen. ’s Ochtends zetten we onze camper even aan de kant en springen we op onze E-bike richting deze aangename stad. Een beknopte stadswandeling leert ons de verborgen parels kennen. In roof top restaurant DeDAKKAS is het nadien heerlijk smullen van een mooi (vegetarisch) aanbod. Nadien is er nog voldoende tijd voor wat shopplezier of een afsluitende borrel. In de late namiddag zetten we terug koers richting kust en leveren we met veel spijt in het hart onze E-camper weer in. 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 4 / max. 5
Inbegrepen
  • overnachtingen en transport ter plaatse in een LEAVV e-camper
  • ontbijt
  • surfles (initiatie)
  • huur e-bike
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
  • overige maaltijden
Reisbudget
€ 70
Activiteitsgraad

Surfinitiatie, fietstocht E-bike (+/- 25km), stadswandeling (+/- 5km)

Praktisch

Er worden 2 campers gehuurd. We slapen dus per 3 in een camper. Dankzij de efficiënte en ruime indeling is het per 3 zeer comfortabel slapen in een tweepersoonsbed en een daktent. De campers zijn uitgerust met een keukentje, keukengerief, tafel en 4 zitplaatsen. Bij slecht (of heel warm) weer kan de luifel worden opengschoven om gezellig onder te zitten. 


Onze voorwaarden