Zin om even over de grens te gaan piepen en een stad in Nederland ontdekken? Want vandaag gaan we Breda binnenstebuiten keren. Een gezellige, architecturale en gastvrije parel net over de grens. Verwacht je aan veel stappers, gezellige bars, straten en hoekjes overgoten met een culturele saus en de nodige dosis actie.

In de voormiddag sporen we rond 9u. samen vanuit Antwerpen naar Breda. Na een half uur kan onze ontdekkingstocht beginnen. We doen dit op een alternatieve manier, te voet langsheen kunstwerken op verschillende locaties. The blind wall gallery zorgt voor verwondering. Zo’n 100 muurschilderingen kleuren de stad. 

Wanneer de honger toeslaat kiezen we met z’n allen een gezellig terras aan het water op het stadsstrand of een rustige plek in het Park Valkenberg, een heerlijke groene oase middenin de Bredase binnenstad. 

’ s Middags gaan we de omgeving verder verkennen vanop het water met onze SUP. 

Als er nog tijd is voor een museum kan dat zeker. Vooraleer we naar huis gaan klinken we op een fantastische ontdekking dichtbij huis. Proost! 

Rond 18u. nemen we de trein terug, zo kan iedereen nog voor het donker is thuis geraken. 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 9
Inbegrepen
  • huur SUP
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • extra activiteit
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 25
Activiteitsgraad

stadswandeling en stand up peddle (SUP) 

Praktisch

De reisbegeleider zal vanuit Antwerpen richting Breda vertrekken. Wie dit handig vindt kan afspreken in Antwerpen Centraal. De transportkosten zitten niet inbegrepen in de prijs.

Als je nog dichter bij de Nederlandse grens woont, is het natuurlijk ook toegelaten om op eigen houtje richting Breda te gaan en daar met de reisbegeleider en de groep af te spreken.


Onze voorwaarden