Wie zijn we?

KrisKras staat voor duurzame groepsreizen, te gekke weekends en eigenzinnige dagtrips voor 18- tot 30-jarigen. We serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan.

Bij KrisKras reis je niet zomaar om te reizen. We proberen op een bewuste en verantwoorde manier op bezoek te gaan bij andere mensen, andere streken, andere culturen, …

Katrijn Van den Abeele

Katrijn zorgt voor de productie van heel wat landreizen. Dat gaat van het vastleggen van de vluchten, de prijsberekening tot het aanpassen van het programma. Daarnaast zorgt ze voor de ondersteuning van de reisbegeleiders die deze reizen begeleiden.

Ze werkt ook de vele KrisKras-weekends en daguitstappen uit. Creatief als ze is, slaagt ze erin om elke keer weer nieuwe parels van plekjes, activiteiten of thema's op  het programma te zetten.

In haar vrije tijd staat genieten voorop.

katrijn@kriskras.be

Katrijn Van den Abeele

Rita Verhoeyen

Rita is verantwoordelijk voor de productie van vliegreizen naar Noord-Amerika en delen van Azië en Europa. Dat houdt onder andere het vastleggen van de vluchten, de prijsberekening en het bijwerken van het programma in. De reisbegeleiders die op deze reizen meegaan kunnen bij haar terecht voor ondersteuning. Ze helpt ook reisbegeleiders die een nieuwe reis uitwerken, en stelt ook zelf nieuwe reizen samen. 

Verkennen en organiseren is haar ding, dus laat ze zich ook wel eens verleiden om een weekend of daguitstap voor het team of de reisbegeleiders uit te werken. Vanuit haar zorgzaamheid en empathie zorgt ze ervoor dat iedereen zich goed voelt in de groep.

Ook in haar vrije tijd staan genieten en ontdekken voorop. Steeds op een duurzame manier!

rita@kriskras.be

Rita Verhoeyen

Manu (Emmanuel) Deschamps

Manu is samen met Veerle de steun en toeverlaat voor de reisbegeleiders. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding van alle nieuwe reisbegeleiders. Hij is dan ook steeds op zoek naar de juiste methodiek en de nieuwste inhoud als het gaat over groepsdynamica, duurzaamheid of de reistechnische aspecten van reizen begeleiden. Ook het opvolgen van het behalen van een reisleiderskaart van Toerisme Vlaanderen zit in zijn takenpakket. Manu houdt van coachen en staat altijd klaar voor een babbel. De geknipte man om na de reis eens te bespreken hoe het gelopen is.

Buiten een liefde voor reizen -of course!- zijn zijn favoriete bezigheden: een balletje trappen met The A-team (minivoetbal), een optreden of feestje meepikken met vrienden en zorgen voor zijn dochtertje Olivia. Als het mooi weer is kan je hem ook op zijn koersfiets betrappen. 

manu@kriskras.be

Manu (Emmanuel) Deschamps

Tine Sturtewagen

Tine verzorgt de productie van de vliegreizen naar Afrika, delen van Azië en Zuid-Amerika. Dat gaat van vluchten vastleggen tot prijsberekeningen en aanpassen van de reisprogramma's. Daarnaast zorgt Tine voor de ondersteuning van de reisbegeleiders die deze reizen begeleiden. Ze is dan ook een vat vol kennis over haar bestemmingen, wat zeker te danken is aan de vele reizen die al op de teller staan.

Daarnaast is Tine diegene die onze huisstijl richting geeft. Ook ons magazine Django wordt door haar gemaakt. Ze kan er haar liefde voor mooie dingen, prachtige foto's en duurzame verhalen in kwijt.

Haar vrije tijd spendeert ze vooral met haar gezin en samen met haar vriend en kinderen blijft ze antwoorden aan de roep om de wereld te verkennen. Ze voelt zich thuis in haar stad Gent waar ze elk verborgen plekje en hip winkeltje kent.

tine@kriskras.be

Tine Sturtewagen

Claire Bracke

Claire staat in voor de communicatie en marketing van KrisKras. Ze heeft de website onder haar hoede, en kent dan ook elk knopje en achterliggend systeem. Voor de promotie van KrisKras is ze dagelijks bezig met advertenties, social media, Google en leuke manieren om KrisKras in de kijker te zetten. Als de collega's even in de knoop liggen met hun computer, kunnen ze ook bij haar terecht.

Naast het werk is Claire een globetrotter, elke dag vakantie gebruikt ze om andere landen en culturen te gaan verkennen. Ze laat zich graag verrassen door unieke plaatsen, onverwachte ontmoetingen en nieuwe smaken. Ze kruipt achteraf graag in haar pen om haar ervaringen te delen op haar blog. Sowieso is ze een sociaal diertje en geniet ze van zingen (in popkoor Muzamies), lekker eten, lezen (met Bill Bryson als aanrader voor reisliefhebbers), blijven plakken op café, kleine cinemazaaltjes en meiklokjes. 

En natuurlijk is ze een trots ambassadeur van haar thuisstad Gent!

claire@kriskras.be

Claire Bracke

Veerle Meirhaeghe

Veerle is verantwoordelijk voor een deel van de reizen binnen Europa. De productie daarvan gaat van vluchten of minibussen vastleggen tot prijsberekeningen, de reisprogramma's aanpassen en nieuwe reizen uitwerken. En natuurlijk ook het ondersteunen van de betrokken reisbegeleiders.

Veerle is daarnaast dé persoon bij wie alle vragen via het algemene e-mailadres of telefoonnummer terechtkomen. Ze kent KrisKras als haar eigen broekzak en kan daardoor op bijna elke vraag een antwoord vinden.  

Veerle kan het reizen niet laten. Zodra de mogelijkheid zich voordoet is ze met haar gezin weg om de wereld te verkennen. Spanje blijft één van haar lievelingsbestemmingen. En is er geen tijd om ver weg te gaan? Dan tovert ze dankzij haar vrolijke caravan gewoon de tuin om tot een vakantieparadijs. Een paar tuinstoelen, een lekkere cocktail et voilà!

veerle@kriskras.be

Veerle Meirhaeghe

Bart Verhaeghe

Onze boekhouder is verantwoordelijk voor het financiële aspect bij KrisKras. Hij verzorgt de boekhouding, zorgt ervoor dat alle rekeningen betaald zijn en dat alle inschrijvingen verwerkt. Alle financiële verslagen die reisbegeleiders na hun reis opmaken passeren door zijn handen.

Hij is ook onze kampeerman bij KrisKras. Tenten, kompassen, campinggas, ... alles wordt gecontroleerd voor het mee vertrekt op reis, de wijde wereld in.

boekhouding@kriskras.be

Bart Verhaeghe

Katrien Dellafaille

Katrien is onze grafisch ontwerper. Affiches, reisbegeleidersboekjes, het beeld voor onze fuif of voor Bazaar Mundial: Katrien schudt de tofste ontwerpen uit haar mouw.

Katrien Dellafaille