Wie zijn we?

KrisKras staat voor duurzame groepsreizen, te gekke weekends en eigenzinnige dagtrips voor 18- tot 30-jarigen. We serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan.

Bij KrisKras reis je niet zomaar om te reizen. We proberen op een bewuste en verantwoorde manier op bezoek te gaan bij andere mensen, andere streken, andere culturen, …

Lisa Cox

Lisa is verantwoordelijk voor verschillende reizen binnen Europa, in Centraal-Amerika en Azië. De productie daarvan gaat van vluchten of minibussen vastleggen tot prijsberekeningen, de reisprogramma's aanpassen en nieuwe reizen uitwerken. En natuurlijk ook het ondersteunen van de betrokken reisbegeleiders.

Ze is daarnaast dé persoon bij wie alle vragen via het algemene e-mailadres of telefoonnummer terechtkomen. Ze zal jullie steeds op een zo goed mogelijke manier proberen verder te helpen.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met muziek, uitgaan, koken, reizen en zo veel mogelijk tijd spenderen met haar vrienden.

lisa@kriskras.be

info@kriskras.be

Lisa Cox

Lisa Vande Velde

Lisa is sinds oktober 2021 onze coördinator. Ze is een echte kameleon. Maatschappelijk werker staat er op haar diploma maar ze werkte ook heel wat jaren in de horeca en in de socio-culturele & artistieke sector. Als coördinator bij KrisKras is ze de lijm binnen de organisatie en de supporter aan de zijlijn. Met de ingrediënten communicatie, humor, samen tafelen, klinken en drinken, delen en proberen, beklimt ze de obstakels en zoekt ze steeds naar nieuwe paden om te bewandelen.

Met een flinke dosis idealisme en een vat vol energie helpt ze Kriskras mee dragen, groeien en delen met de wereld!

lisav@kriskras.be

Lisa Vande Velde

Katrijn Van den Abeele

Katrijn zorgt sinds 2016 voor de productie van heel wat land- en vliegreizen. Daarnaast zorgt ze voor de ondersteuning van de reisbegeleiders die deze reizen begeleiden. Ze werkt ook de vele KrisKras-weekends en daguitstappen uit. Creatief als ze is, slaagt ze erin om elke keer weer nieuwe parels van plekjes, activiteiten of thema's op  het programma te zetten.

In haar vrije tijd staan vrienden, avontuur en genieten voorop.

katrijn@kriskras.be

Katrijn Van den Abeele

Manu (Emmanuel) Deschamps

Manu is de steun en toeverlaat voor de reisbegeleiders. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding van alle nieuwe reisbegeleiders. Hij is dan ook steeds op zoek naar de juiste methodiek en de nieuwste inhoud als het gaat over groepsdynamica, duurzaamheid of de reistechnische aspecten van reizen begeleiden. Ook het opvolgen van het behalen van een reisleiderskaart ism Toerisme Vlaanderen zit in zijn takenpakket. Manu houdt van coachen en staat altijd klaar voor een babbel. De geknipte man om na de reis eens te bespreken hoe het gelopen is.

Buiten een liefde voor reizen -of course!- zijn zijn favoriete bezigheden: een balletje trappen met The A-team (minivoetbal), een match'ke padel, een optreden of feestje meepikken met vrienden en op pad gaan met zijn kindjes Olivia en Emilian. Als het mooi weer is kan je hem ook op zijn koersfiets betrappen. 

manu@kriskras.be

Manu (Emmanuel) Deschamps

Claire Bracke

Claire staat in voor de communicatie en marketing van KrisKras. Ze heeft de website onder haar hoede, en kent dan ook elk knopje en achterliggend systeem. Voor de promotie van KrisKras is ze dagelijks bezig met advertenties, social media, Google en leuke manieren om KrisKras in de kijker te zetten. Als de collega's even in de knoop liggen met hun computer, kunnen ze ook bij haar terecht.

Naast het werk trekt Claire natuurlijk graag de wijde wereld in. Ze laat zich graag verrassen door unieke plaatsen (ver weg of dichtbij), onverwachte ontmoetingen en nieuwe smaken. Sowieso is ze een sociaal diertje en geniet ze van zingen (in popkoor Muzamies), lekker eten, lezen, blijven plakken op café, kleine cinemazaaltjes en meiklokjes. 

claire@kriskras.be

Claire Bracke

Rita Verhoeyen

Rita is verantwoordelijk voor de productie van vliegreizen naar Noord-Amerika en delen van Azië en Europa. Dat houdt onder andere het vastleggen van de vluchten, de prijsberekening en het bijwerken van het programma in. De reisbegeleiders die op deze reizen meegaan kunnen bij haar terecht voor ondersteuning. Ze helpt ook reisbegeleiders die een nieuwe reis uitwerken, en stelt ook zelf nieuwe reizen samen. 

Verkennen en organiseren is haar ding, dus laat ze zich ook wel eens verleiden om een weekend of daguitstap voor het team of de reisbegeleiders uit te werken. Vanuit haar zorgzaamheid en empathie zorgt ze ervoor dat iedereen zich goed voelt in de groep.

Ook in haar vrije tijd staan genieten en ontdekken voorop. Steeds op een duurzame manier!

rita@kriskras.be

Rita Verhoeyen

Katrien Dellafaille

Katrien is onze grafisch ontwerper. Affiches, reisbegeleidersboekjes, het beeld voor onze fuif of voor Bazaar Mundial: Katrien schudt de tofste ontwerpen uit haar mouw.

Katrien Dellafaille

Kim Vandewalle

tbd

Kim Vandewalle

Dimitri De Ville

Dimitri is sinds september 2023 het nieuwste lid van Team Productie. Hij verzorgt tal van verre (vooral Latijns-Amerika) en iets minder verre reizen en is ook verantwoordelijk voor de uitwerking van de weekends.

Je kan bij hem terecht voor een strak reisplan, inclusief de leukste adresjes en andere hidden secrets. Constant op zoek gaan naar de nieuwste reisideeën en originele routes uitstippelen zijn een tweede natuur geworden.

Als recente vader van de prachtige tweelingmeisjes, Thelma en Frances, heeft hij thuis ook voldoende warmte en liefde uit te delen. Hij draagt zorgzaamheid dan ook hoog in het vaandel.

In zijn vrije tijd staat het bourgondische leven centraal. Zelf een heerlijke verse maaltijd bereiden of culinair genieten op restaurant moet je hem geen twee keer vragen. Nadien worden de kilo’s er al dan niet afgetraind tijdens een occasioneel potje zaalvoetbal.

Aarzel niet om reis- en ander advies te vragen, hij zal je met enorm veel plezier te woord staan. 

dimitri@kriskras.be

Dimitri De Ville

Thijmen Van Langenhoven

Thijmen versterkt Claire in alles wat met communicatie te maken heeft. Hij verzorgt mee de website, onderhoudt de sociale media en lanceert campagnes. Alles zodat onze groepsreizen bekend raken en blijven. Heb je een IT-gerelateerde vraag? Na drie jaar bij een start-up in de websitewereld, weet hij perfect hoe hij je vraag moet Googelen.

In team vorming zorgt hij ervoor dat de reisbegeleiders in goede handen zijn. Als voormalig animator is hij gepokt en gemazeld in de vrijwilligerswerking. Van opleidingen geven tot activiteiten/events op poten zetten. 

Thijmen houdt van reizen, het liefst naar avontuurlijke bestemmingen met veel natuur. In het dagelijkse leven vind je hem in zijn moestuin, verkent hij de wereldkeuken, doet hij een terrasje of maakt hij boswandelingen. 

Thijmen Van Langenhoven

Sifrien De Sutter

Sifrien is sinds januari 2024 het nieuwste lid van team vorming. Naast Manu en Thijmen zal je ook haar tegenkomen op opleidingsweekends voor nieuwe reisbegeleiders. Ze coacht jou graag door je KrisKras-carrière heen. De opvolging van deelnemers met ondersteuningsnoden gebeurt ook door Sifrien. Op die manier proberen we ervoor te zorgen dat iedereen een fijne vakantie kan beleven. Ook duurzaamheid behoort tot haar takenpakket. Zij houdt een oogje in het zeil dat KrisKras duurzame keuzes maakt en blijft maken zodat het eigenlijk geen keuze meer hoeft te zijn, maar een evidentie.  

Naast het werk houdt ze ervan om dingen te organiseren (van een evenement voor het goede doel tot een spontaan tuinfeestje) en veel tijd te spenderen met haar fantastische dochters Suze en Romy. Tussendoor probeert ze sportief te zijn door zich een of ander loopdoel te stellen of met een padelracket het beste van zichzelf te geven. In de zomer kan je haar ook tegenkomen op een festival of op plaatsen waar ze lekkere cocktails maken. En ja, natuurlijk houdt ze ook van reizen, uitstapjes en het ontdekken van heel veel moois!  

sifrien@kriskras.be

Sifrien De Sutter

Sole Lagrange

Sole is onze nieuwe stagiaire. Als studente sociaal werk zal ze tijdens haar stageperiode vooral Manu, Sifrien en Thijmen versterken binnen team vorming. In het weekend kan je haar steeds vinden op de scouts, waar ze al vijf jaar leidster is. Daarnaast zijn haar vrije momenten steeds goed gevuld met koken, gaan eten, reizen en uitstapjes met familie of vrienden.

Sole Lagrange