Deze kookworkshop staat echt in het teken van samen tafelen. Dit keer laten we ons inspireren door de kleurrijke ingrediënten en verrassende smaken van JAPAN!

Aan tafel!

De vegetarische keuken kwam Vlaanderen binnen langs het deurtje van de macrobiotiek, een oud-Japanse voedingsleer. Dankzij dat feit zijn onze biowinkels rijkelijk gevuld met producten die van oorsprong Japans zijn. We vinden er alles om lekkere sushi en knapperige tempura te maken, misosoep, zeewierrijst, of ramen met shii take en seitan! 

 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 9 / max. 9
Inbegrepen
  • kookworkshop
  • ingrediënten
  • recepten
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • vervoer (h/t)
  • drankjes (ter plaatse te betalen)
Reisbudget
€ 7
Activiteitsgraad
Praktisch

Je neemt best een schort mee en eventueel een extra potje om eventuele overschotjes mee naar huis te nemen.

Je drankjes betaal je ter plaatse.

 

17u15: Afspraak in de Vegetarische kookstudio in Gent

17u30 -19u30: na verwelkoming, algemene uitleg en informatie over de gerechten en producten, gaan we samen aan de slag. 

tot 21u30: we proeven van de heerlijke gerechten, daarna evalueren we onze kookkunsten terwijl we samen afwassen en opruimen. 


Onze voorwaarden