KrisKras wordt Travelife Partner

KrisKras wordt Travelife Partner

Het is zover: KrisKras mag zich officieel Travelife Partner noemen!

Travelife is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Met steun van de Europese Unie kon Kriskras de Travellife partner award binnenhalen. 

"KrisKras krijgt hiermee erkenning voor onze lange termijninspanningen op vlak van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen," legt Amira, duurzaamheidsverantwoordelijke bij KrisKras, uit.

"Volgens het lijvige rapport dat we hiervoor indienden, voldoen we aan meer dan 100 criteria met betrekking tot duurzaamheidsbeleid, kantoorbeheer, productaanbod, samenwerking met lokale partners en klantcommunicatie."

Het Travelife partnerschap wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de Global Sustainable Tourism Criteria van de VN . "Geen kat in een zak, dus. Ook al zijn wij al sinds 1994 pionier op vlak van duurzaam reizen, is dit toch een mooie erkenning.'

"Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we op onze lauweren rusten", zegt Amira. "KrisKras blijft stap voor stap werken aan een verduurzaming van de organisatie. Dat is een ongoing proces waarbij we structureel duurzame keuzes blijven maken. Ons actieplan voor de komende jaren ligt al klaar!" 

partner.jpg