Inschrijven

Vul hieronder jouw gegevens in...

Aanspreking

Let op! Geef je officiële voornaam door. Dus niet Eef, als je Eveline heet! KrisKras draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien er problemen zijn aan grensposten, bij luchtvaartmaatschappijen, bij de verzekeringsmaatschappij ed. indien er geen correcte gegevens werden doorgegeven!
Wij sturen alle belangrijke informatie naar dit e-mailadres

Reissom

105 euro

Dan ben je voor 1 jaar lid van KrisKras. Door het verplicht lidgeld is men automatisch verzekerd voor Burgelijke Aansprakelijkheid en Ongevallen.

Totaalprijs

105 euro

Voorschot

105 euro

Het voorschot bestaat uit 30% van de reissom + het jaarlijks lidgeld indien nog geen lid (volledig). Het resterend bedrag dien je ten laatste een maand voor vertrek te betalen.
Indien je specifieke wensen hebt met betrekking tot je reis, opmerkingen hebt, bepaalde voeding niet mag eten, samen reist met iemand, ... gelieve dit dan hier in te vullen.
De reisbegeleider of gids ter plaatse heeft te allen tijde het recht je niet te laten deelnemen aan een activiteit indien hij je niet in staat acht de activiteit fysiek of mentaal aan te kunnen, zonder dat hier enige vorm van compensatie tegenover staat, uitgezonderd in geval van ziekte