Alle topingrediënten van de wondere KrisKras-wereld verzameld in 1 exclusief kampeerweekend. Na het overdonderende succes van de vorige editie, staan onze vrijwilligers te popelen om jullie een spetterende tweede editie aan te bieden.

WELKOM bij KAMPING KRISKRAS!  

Van vrijdagavond 13 september tot en met zondag 15 september 2023 toveren wij De Kluis in Sint-Joris-Weert opnieuw om tot een ware exotische KrisKras kampeerhotspot. 

De zomer is nog niet gedaan, perfect om ’s avonds met je (nieuwe) KrisKras vrienden rond het kampvuur bij te kletsen over de avonturen van de afgelopen dag die je koos uit 4 programma’s. 

 • Ben jij die actieve globetrotter die graag proeft van cultuur en nieuwe plekjes ontdekt? Ben je graag creatief bezig?  kies voor DIT programma ‘citymix en creativiteit’

 • Ben jij die avonturier die verzot is op actie, spelletjes en een vleugje spanning? ? kies voor het andere programma ‘spel en avontuur’

 • Ben jij die waterrat die wegdroomt van al onze activiteiten en reizen in, op en rond het water?  ? kies voor het andere programma ‘water en adrenaline’

 • Leer jij graag alle skills die nodig zijn voor je KrisKras kampeer- of wandelreis tot een goed einde te brengen? kies voor het andere programma ‘survivalskills en oriëntatie’

We beloven een gloednieuw programma ten opzichte van vorig jaar, wel binnen dezelfde thema’s. 

KAMPING KRISKRAS, de schoonste, meest culinaire, plezantste én meest fantastische kamping van het land!  

Programma 'citymix & creativiteit'

Als je voor dit programma ‘citymix & creativiteit’ kiest, mag je je verwachten aan culturele hoogtepunten in de omgeving van de Kluis en ontdekken we enkele leuke plekjes in en rond Leuven. Daarnaast gaan we ook creatief aan de slag, dus haal je artistieke zelf helemaal boven tijdens dit weekend! 

Vrijdagavond

We ontmoeten elkaar rond 19u30 in het natuurdomein De Kluis in Sint Joris Weert, op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.  We leren elkaar beter kennen en genieten van het gezellig samenzijn met een hele Kriskras bende! 

Zaterdag & zondag: een overdosis citymix en creativiteit! 

Welke activiteiten we precies gaan doen houden we nog als een verrassing.  Hou je van actief bezig zijn en ga je graag op pad met een groepje onbekenden? We beloven je sowieso een gevarieerd weekend vol city- en creative vibes! Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. 

Zaterdagavond genieten we van een heerlijke maaltijd samen met de KrisKrassers van de andere groepen en delen we al onze avonturen aan het kampvuur.  Zondag rond 17u is het helaas tijd om afscheid te nemen alvorens de trein, auto of fiets naar huis te nemen met een heerlijk warm en voldaan KrisKras gevoel!  

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
 • alle overnachtingen (tenten)
 • alle activiteiten
 • alle maaltijden
 • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
 • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
 • transport heen en terug
 • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 30
Activiteitsgraad

(stads)wandelingen, creatieve activiteiten

Praktisch

De locatie is op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.


Onze voorwaarden