Alle topingrediënten van de wondere KrisKras-wereld verzameld in 1 exclusief kampeerweekend.

Welkom op Kamping KrisKras! 

Van vrijdagavond 13 september tot en met zondag 15 september 2023 toveren wij De Kluis in Sint-Joris-Weert opnieuw om tot een ware exotische KrisKras kampeerhotspot. 

De zomer is nog niet gedaan, perfect om ’s avonds met je (nieuwe) KrisKras vrienden rond het kampvuur bij te kletsen over de avonturen van de afgelopen dag die je koos uit 4 programma’s. 

 • Ben jij die waterrat die wegdroomt van al onze activiteiten en reizen in, op en rond het water? Kies voor DIT programma ‘water en adrenaline’
 • Ben jij die actieve globetrotter die graag proeft van cultuur en nieuwe plekjes ontdekt? Ben je graag creatief bezig? Kies voor het andere programma ‘citymix en creativiteit’
 • Ben jij die avonturier die verzot is op actie, spelletjes en een vleugje spanning? ? kies voor het andere programma ‘spel en avontuur'.
 • Leer jij graag alle skills die nodig zijn voor je KrisKras kampeer- of wandelreis tot een goed einde te brengen? kies voor het andere programma ‘survivalskills en oriëntatie’

We beloven een gloednieuw programma ten opzichte van vorig jaar, wel binnen dezelfde thema’s. 

KAMPING KRISKRAS, de schoonste, meest culinaire, plezantste én meest fantastische kamping van het land!  

Programma 'water en adrenaline'

Als je voor het programma ‘water en adrenaline’ kiest, mag je je verwachten aan de nodige waterpret en een adrenalinerush van jewelste! Twijfel niet en schrijf je in voor dit avontuurlijke weekend!

Vrijdagavond 

We ontmoeten elkaar rond 19u30 in het natuurdomein De Kluis in Sint Joris Weert, op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.  We leren elkaar beter kennen en genieten van het gezellig samenzijn met een hele KrisKras-bende! 

Zaterdag & zondag

Welke activiteiten we precies gaan doen houden we nog als een verrassing.  Hou je van actief bezig zijn en ga je graag op pad met een groepje onbekenden? We beloven je sowieso een gevarieerd weekend vol avontuurlijke activiteiten in en rond het water! Onze reisbegeleider stippelt voor jou een leuk programma uit op een plaats die vraagt om ontdekt te worden. 

Zaterdagavond genieten we van een heerlijke maaltijd samen met de KrisKrassers van de andere groepen en delen we al onze avonturen aan het kampvuur.

Zondag rond 17u is het helaas tijd om afscheid te nemen alvorens de trein, auto of fiets naar huis te nemen met een heerlijk warm en voldaan Kriskras gevoel!  

 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
 • alle overnachtingen (tenten)
 • alle activiteiten
 • alle maaltijden
 • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
 • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
 • transport heen en terug
 • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 30
Activiteitsgraad

Activiteiten op en naast het water

Praktisch

De locatie is op wandelafstand van het treinstation Sint-Joris-Weert.


Onze voorwaarden