Dit weekend in de Westhoek staat in het teken van 'unwinding', lekker onthaasten en genieten. Een vakantiehuisje with a view, een lekkere brunch, een initiatie pottenbakken en rust in de natuur zijn de ingrediënten die hier een zalig relaxweekend van maken.

Vrijdagavond

In ons knus vakantiehuis is alles aanwezig voor een ontspannende beleving. Zin in een gezellige avond aan het kampvuur? Of wil je gewoon wat relaxen in de sofa en je gedachten verzetten aan een van de grote raampartijen? Een grandioos uitzicht op de omgeving is dan je deel. Niets moet, alles mag. Sit back and relax en laat de dagelijkse stress even van je afglijden. 

Zaterdag

Onze voormiddag staat in het teken van rust en stilte op en naast het water. We stappen aan boord van onze kano voor een rustige tocht. Tussen het riet, langs beken en grachten, worden we een met de natuur. Bij Boer Bart meren we aan en genieten we van een welverdiend ijsje. Voor de niet-waterratten kan de tocht ook al wandelend langs de oevers worden gedaan. 

Een try-out pottenbakken is nadien de ideale manier om je gedachten te verzetten. Alleen jij en de klei. Een aangename kennismaking met deze eeuwenoude ambacht. Nadien is een optioneel bezoek aan de brouwerij van Sint-Bernardus mogelijk. In Bar Bernard geniet je van een adembenemend uitzicht op de omgeving. Samen tafelen en genieten van elkaars gezelschap is alvast de boodschap. 

Zondag

Sunday brunchday! We verzamelen samen wat lokaal lekkers voor een heerlijke luilekkerbrunch. In de namiddag wandelen we aan een rustig tempo de ‘Bethoosterse Broekenwandelroute’. Rond de oevers van de Handzamevaart hangt een heerlijke stilte. Napraten over ons weekend doen we op de Markt van Esen, een deelgemeente van Diksmuide. 

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • try-out cursus pottenbakken
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • overige maaltijden
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 60
Activiteitsgraad

1 wandeling van +/- 9km, korte kanotocht

Belangrijk
  • Een weekend start in principe na de werkuren. Het exacte startuur hangt onder andere af van de locatie. In sommige gevallen kan het weekend dus iets vroeger beginnen. De reisbegeleider zal je hier tijdig over informeren.
Praktisch

De bestemming is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De reisbegeleider organiseert een carpool. 


Onze voorwaarden