Wil je kamperen in alle comfort? Ontspannen in de natuur, maar toch dicht bij de stad? Dan nodigen we je met heel veel plezier uit om te komen proeven van ons gloednieuw concept: Glamping KrisKras! Glamping De Bosweide in Alphen (dicht bij Tilburg), net over de Nederlandse grens, is het decor van een spiksplinternieuw weekend vol verrassingen, unieke ervaringen en gezellige avonden.

Welkom op Glamping KrisKras!

Van vrijdagavond 24 mei tot en met zondag 26 mei 2024 toveren wij Glamping De Bosweide om tot een ware exotische KrisKras-kampeerhotspot. 

Dit is de perfecte gelegenheid om ’s avonds met je (nieuwe) KrisKras-vrienden rond het kampvuur bij te kletsen over de avonturen van de afgelopen dag die je koos uit 4 programma’s. 

 • Ben jij een levensgenieter die graag proeft van de lokale keuken en open staat voor nieuwe culinaire ervaringen? Kies voor DIT programma: ‘taste of local’
 • Ben je een cultuurliefhebber in hart en nieren en wil je samen de geschiedenis induiken? Kies voor het andere programma: ‘art & culture’.
 • Ga je graag op ontdekking in de stad op zoek naar raadsels en mysteries en hou je van een flinke dosis spelplezier? Kies voor het andere programma: ‘urban mystery’.
 • Word je enthousiast van een weekend vol actie en adrenaline in een avontuurlijke omgeving? Kies voor het andere programma: ‘outdoor adventure’.

GLAMPING KRISKRAS, de mooiste, meest culinaire, plezantste én meest fantastische glamping!

Programma

Vrijdagavond 

We ontmoeten elkaar aan Glamping De Bosweide in Alphen. We leren elkaar beter kennen en genieten van het gezellig samenzijn met een hele KrisKras-bende tijdens de avondanimatie. Het weekend start rond 19u. 

Zaterdag & zondag 

Welke activiteiten we precies gaan doen overdag houden we nog als een verrassing. Als je voor het programma ‘taste of local’ kiest, mag je je verwachten aan een weekend smullen van lokale specialiteiten. De reisbegeleider steekt een gevarieerd programma in elkaar dat gegarandeerd voor klinkende glazen en gevulde magen zal zorgen! 

Zaterdagavond genieten we van een heerlijke maaltijd samen met de KrisKrassers van de andere groepen en delen we al onze avonturen aan het kampvuur.  Zondag rond 17u is het helaas tijd om afscheid te nemen met een heerlijk warm en voldaan KrisKras-gevoel!  

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
 • alle overnachtingen in volledig uitgeruste safaritenten (keuken, toilet en badkamer in elke tent)
 • alle activiteiten
 • alle maaltijden
 • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
 • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
 • transport heen en terug
 • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 30
Activiteitsgraad

(stads)wandeling

Praktisch

De locatie is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er wordt een carpool georganiseerd door de reisbegeleider. 


Onze voorwaarden