Tijdens dit avontuurlijk buitenweekend in de Vlaamse Ardennen begeven we ons offroad in de bossen met onze elektrische steps, klauteren we ons een weg door het moeras en glijden we door het water in onze kajak. Slapen doen we op een unieke manier: in een “thuisbuis”. Dit zijn grote buizen die aangepast werden zodat je er lekker in kan slapen. Quasi in openlucht dus, maar toch een beetje beschermd.

Dit wordt een topper van formaat. Denk aan een combo van actie, wildlife en een mix van activiteiten die je wellicht nog nooit gedaan hebt! En dit allemaal in onze eigen Vlaamse Ardennen. 

Vrijdagavond

We spreken we rond 19u30 af aan onze gezellige kampeerplaats in een groene oase bij Oudenaarde. Het domein is exclusief voor onze KrisKras-groep en heeft een kampvuurplaats, een eet- en kookhut, barbecue en sanitair. 

Voor het slapengaan zitten we ’s avonds nog gezellig samen aan een knisperend kampvuur. 

Zaterdag: offroad biken en moerasparcours

Zaterdagmorgen ontwaken we door het gezang van de vogels en genieten we van een stevig ontbijt. We moeten wel wat krachtvoer binnenspelen, want vandaag staan er actie en avontuur op het programma.

In de voormiddag gaan we op stap met offroad steps. Met deze gemotoriseerde steps rijden we door landelijke offroad wegen. Dankzij de dikkere banden is geen enkele ondergrond een probleem en kunnen we vlot de landelijke omgeving ontdekken. 

Na een lekkere lunch wagen we ons aan een spannend moerasparcours. Via wiebelbruggen, palen en allerlei andere hindernissen moeten we ons een weg banen door de moeraspiste. Hopelijk houden we het droog! 

Zondag: kajakken 

Op zondag zoeken we opnieuw het water op en gaan we kajakken. We genieten van het prachtige donkwater en een overweldigend natuurlijk decor. 

’s Middags kunnen we nog een luswandeling maken en sowieso nog eens klinken op een weekend vol avontuur! 

 
Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
 • Overnachting in thuisbuizen (openlucht)
 • alle activiteiten (offroad steps, toegang moerasparcours, huur kajak)
 • KrisKras-begeleiding
 • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
Niet inbegrepen
 • transport heen en terug
 • alle maaltijden
 • slaapgerief: een matje en slaapzak neem je zelf mee
 • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 35
Activiteitsgraad

Avontuurlijk en actief weekend waar enige flexibiliteit gevraagd wordt (slaapplaats, minder comfort). Afwisseling van off road steps, kajakken, moerasparcours en wandelen, een portie durf en degelijke basisconditie is vereist. 

Praktisch
 • Het weekend start vrijdagavond rond 19u30 en eindigt zondagnamiddag rond 17 uur.
 • Carpooling wordt aangemoedigd en mogelijk gemaakt.
 • Je krijgt voor het weekend nog extra praktische informatie van de reisbegeleider via je KrisKras ledenpagina op onze site.

Onze voorwaarden