Op een groene weide in Steenokkerzeel, omgeven door water, genieten we een volledig weekend van de beste elektronische artiesten. De ideale setting om nieuwe vrienden te maken en te dansen tot in de vroege uurtjes.

Zwoele zomerbeats

Of het nu je eerste festivalervaring is, of je bent een doorwinterde muziekkenner, de community van Paradise City verwelkomt je met open armen. Laat je gewoon meeslepen op het ritme van de muziek. In een luchtige sfeer van zwoele zomerbeats, zorgen we samen voor een onvergetelijke ervaring. 

Meest duurzame festivals ter wereld

Het festival draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en is daarom een perfecte match met KrisKras. Denk maar aan hernieuwbare energie, waterzuivering en compostering van afval. Het is ook smullen geblazen bij de vele foodtrucks die de lekkerste (vegetarische) gerechten aanbieden. Op de camping is het aangenaam bekomen van een heerlijke festivaldag. 

Festival in groep

Heb je eens zin om in groep een festival te beleven? Dan is dit een unieke kans om grenzen te verleggen en banden voor het leven te smeden. Zet de radio wat luider, haal je zonnebril boven en haal die goede oude schijf van Guns N’ Roses nog eens vanonder het stof. 

“Take me down to the Paradise City …!”

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 4 / max. 5
Inbegrepen
  • combi ticket Paradise City Festival (inclusief camping en ontbijt)
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
  • overige maaltijden
Reisbudget
€ 75
Activiteitsgraad

niet actief

Belangrijk
  • Een weekend start in principe na de werkuren. Het exacte startuur hangt onder andere af van de locatie. In sommige gevallen kan het weekend dus iets vroeger beginnen. De reisbegeleider zal je hier tijdig over informeren.
Praktisch

Slaapzak en matje noodzakelijk voor op de camping. Tenten worden voorzien door KrisKras. 


Onze voorwaarden