Tijdens dit wandelweekend in de bekende regio van Bouillon word je getrakteerd op pittoreske natuurtaferelen en kan je de prachtige landschappen van de Semois-vallei bewonderen. Dit weekend is een pittig wandelweekend vanwege de vele (hoogte)kilometers die we zullen afleggen. Haal die stapschoenen dus al maar uit de kast!

Gelegen in de provincie Limburg ligt de regio Bouillon. Bouillon is bekend voor zijn pittoreske karakter, vele historische sites, prachtige landschappen en culturele attracties. Klaar voor een weekend in onze geliefde Belgische Ardennen? We trekken onze stapschoenen aan en ontdekken wat de Ardeense natuur in de omgeving van Bouillon te bieden heeft. ‘s Avonds maken we het ons 's avonds gezellig in ons natuurhuisje.

Vrijdag: gezellig samen zijn

Vrijdagavond carpoolen we naar ons huisje in dit wondermooi stuk groen in de Belgische Ardennen. We maken het gezellig met z’n allen in ons gezellige natuurhuis.

Zaterdag: wandelen, wandelen en nog eens wandelen

Na een heerlijk ontbijt zijn we zaterdagmorgen helemaal klaar voor een dagje stappen in de buitenlucht. Eventueel is er ook tijd voor een bezoek aan de middeleeuwse stad, Bouillon. ‘s Avonds koken we gezellig een smakelijke en deugddoende maaltijd, en klinken we op een geslaagde actieve dag.

Zondag: stijgen en dalen in de Semoisvallei 

Ook op zondag doen we onze stapschoenen aan en zetten we ons schrap voor een twintigtal wandelkilometers. Hier en daar zullen we stijgen en dalen. De heuvels bieden een buitengewoon uitzicht op de mooie vallei van de Semois. We voelen ons volledig één met de natuur!

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 6 / max. 7
Inbegrepen
  • alle overnachtingen
  • alle maaltijden
  • alle transport ter plaatse
  • KrisKras-begeleiding
  • annulatie- en reisbijstandverzekering (medische kosten, bagage, kapitaal reisongevallen)
Niet inbegrepen
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
Reisbudget
€ 10
Activiteitsgraad

pittige dagwandelingen met veel stijgen en dalen

Belangrijk
  • De bestemming is niet makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. De reisbegeleider zal een carpool organiseren.
Praktisch

Ons weekend start op vrijdagavond rond 19u/20u en eindigt op zondag rond 17u. Omdat de bestemming moeilijk te bereiken is met het openbaar vervoer, wordt er een carpool georganiseerd. 


Onze voorwaarden